Alla som blivit bjudna på denna paj älskar den! Superenkel och snabb att tillaga.
Instruktioner
- Smörj en cirka 27 cm i diameter pajform och klä med smördegen. Nagga botten med en gaffel. Förgrädda cirka 5 min på 200 grader. Klä gärna kanterna under förgräddningen med aluminiumfolie för att dessa inte skall halka ner.
- Rör samman ägg, grädde, ost, räkor, dill och salt.
- Ta ut den förgräddade botten och häll i fyllningen.
- Den smördeg som inte gått åt till botten brukar jag dekorera pajen med på olika sätt.
- Sätt in pajen i ugnen på 200 grader i cirka 35 minuter.
- Servera med en god sallad!
Publicerat den
23 juli 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Denna paj gjorde jag igår och den smakade verkligen *MUMMA* får en 5 i betyg av mig och övriga familjemedlemar, jag gjorde dock egen pajdeg oxå använde jag en stor burk räkor i lake ( coops egna ) Kommer göra denna många gånger till. skickar även med en liten bild på min paj.
tack för receptet, jag gjorde NÄSTAN som du.... Hade 3 ägg men 1,5 dl mjöl, sen riven ost, lite keso, o sen räkor och en burk kräftstjärtar i dill, extra dill, Herbamare o lite chili o lite vitlök. Blev mycket gott.
mjölk, inte mjöl
Alltså vilken god paj :-) Snabbt och enkelt och så vill man ha det ibland eller hur? Använde frysta och upptinade räkor. Full pott med stjärnor/ kram
Vilken god räkpaj! Enkelt som man vill ha det ibland + gott :-) Använde frysta upptinade räkor. Full pott med stjärnor/ kram