Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödspätta Grenoblaise

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den syrliga smaken från rödbetorna och den salta från kaprisen gifter sig mycket bra med spättans milda smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra spättorna på båda sidor och vänd dem i vetemjölet. Stek dem gyllenbruna i smör 3-4 minuter på varje sida. Håll dem varma.
  2. Hetta upp smöret i pannan och lägg i kaprisen och rödbetorna. Låt det hela brynas några minuter, häll det över spättorna och servera genast tillsammans med citron, dill och kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Eled 10 januari 2009

    En klassiker, helt enkelt. Mums.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.