Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tournedos med gorgonzolasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En riktigt uppskattad bjudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär en ficka från sidan på varje tournedos och fyll den med en skiva gorgonzola. Strö lite peppar över. Bind ev om köttbiten med ett snöre. Stek dem på hög värme ca 3 min på varje sida i en stekpanna. Salta lätt på köttet. Tag upp köttet ur stekpannan och vispa ur den med sherry, crème fraiche och ca 4 msk gorgonzola. Tillsätt buljongtärningen och soyan. Låt såsen koka ihop. Smaka av med salt och peppar.
  2. Stekt potatis eller pommes frites är gott till. Grönsaker efter eget tycke.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.