Av fisk eller fiskbullar i buljong. Det är lika gott, billigt och supersnabbt.
Instruktioner
- Kärna ur och grovhacka tomaterna. Vispa ihop crème fraiche, grädde, chilisås, majonnäs och dill. Krydda.
- Lägg fisken i en gratängform och strö de hackade tomaterna över. Häll över såsen.
- Blanda ströbröd och citronskal och strö över.
- Gratinera i 200º i ca 25-35 minuter beroende på om fisken är fryst eller tinad.
- Används helfet grädde och crème fraiche så behöver gratängformen inte smörjas.
- Tips: Några varv med Santa Maria Seafood & Fish över hela anrättningen sätter piff på det hela. Den säljs med en kryddkvarn på toppen.
Publicerat den
8 oktober 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Igår gjorde jag denna fiskgratäng. Jag använde fiskbullar. Jag uteslöt citronskal men jag tog limepeppar istället. Det var väldigt gott, så det blir säkert fler gånger som vi gör detta.
Den här fiskgratängen var verkligen mumsig och lättlagad. Full pott! Tack för det smaskiga receptet. Disen
Jättegott!
Gott &enkelt!
Åh vad gott det var!! Det här kommer vi garanterat att äta fler gånger!
ett jättegott fiskrecept får en 4+ av mig och resten av familjen, jag serverade med couscous ,sparris och broccoli...kommer helt klart laga detta fler gånger!
Gjorde denna gratäng igår. Struntade i citronen men tog citronpeppar istället. Hade varken skivade tomater eller ströbröd på men satan i gatan vad god den blev! Är inte så glad för fiskgratäng men denna var verkligen jättegod! Tog flera gånger. Full pott! :)