Ädelkyckling med ris

Serverar: 2 portioner

Allt i ett: kycklingbitar med broccoli, purjolök, sockerärter, ädelost, sweet chilisås i en panna

Ingredienser

  • 250 g kycklingfilé
  • 1 msk smör
  • 150 g broccoli
  • 10 cm purjolök
  • ½ rödlök
  • 75 g sockerärter
  • Salt
  • Peppar
  • 50 g ädelost
  • 2 msk sweet chilisås
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingen i bitar och stek i smör tills den fått färg. Dela broccolin i mindre bitar, skiva purjolöken och klyfta rödlöken.
    2. Lägg ner broccoli, purjolök, lök och sockerärter i pannan och fräs i 5 minuter.
    3. Krydda med salt och peppar och strö över ädelost. Ringla sweet chilisås över och servera med ris.
    4. Lycka till! Smaklig måltid

    Liknande recept

    4
    45 min
    6-8
    2

    Kommentarer (1)

    lena1j 20 september 2009

    Det här var supergott ni måste bara testa

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben