Ädelkyckling med vindruvor

Serverar: 4 portioner

Mycket god kycklingrätt med mild smak och en härlig brytning av vindruvorna. Perfekt som bjudrätt då den går att förbereda och sedan ställa in i ugnen strax innan gästerna kommer.

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 burk (100 g) Bonjour Blue mjukost
  • Salt
  • Peppar
  • 15 gröna vindruvor
  • 15 blå vindruvor
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingköttet i bitar och lägg i en ugnsfast form. Koka ihop grädde och mjukost, smaka av med salt och peppar. Häll blandningen över kycklingen och gratinera i 225 grader i 10 minuter. Dela och kärna ur druvorna och lägg dessa över.
    2. Servera med ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben