Serverar: 4 portioner
Tid: 20 minuter
Hur underbart farligt mäktigt gott som helst.
Bryn fläskfilén i stekpannan runt om tills den fått färg, den behöver inte vara genomstekt. Skär köttet i skivor och lägg i en smord ugnssäker form, salta och peppra. Skär svampen i skivor, fräs den i stekpannan 5 minuter. Lägg svampen över köttet, smula över ädelosten. Blanda grädde, creme fraisch, persilja och soja i en skål, rör ihop. Häll blandningen över köttet,svampen och osten. Gratinera i mitten av ugnen, 200 grader, i ca 15-20 minuter. Till detta kan man välja ris eller pressad potatis och sallad.
Det absolut godaste jag ätit på länge!!!! Det här var verkligen en 10-poängare. Tack för att du delade med dig av receptet. Det hamnar nu på topp bland mina favoriter.
Kanongott o enkelt. Passar både till fest och vardag
Jag lagade din fläskfilé i helgen, det blev stor succé.
Det blev verklingen succé med detta. Vi ska äta det på julafton serverad med ungsbakad mandelpotatis!
Väldigt gott! Men varför skar sig såsen?
Vilket helt fantastiskt recept , det var super gott , tusen tack för att du delade med dig av det receptet :)
Bytte ut champinjonerna mot Karl Johansvamp från frysen, jättegott och ännu mer svampsmak!
Jättegott och enkelt att göra! Du får en femma! Som svar på frågan i kommentaren varför såsen "skar sig" så hade du kanske för mycket fett o vätska med från champinjonerna i formen med kött.