485 kcal per portion
Ingredienser
200 g finhackad gul lök
3 klyfta vitlök, finhackad
2 msk rapsolja
2 msk curry, gärna thailändsk
300 g squash i tärningar
200 g champinjoner i halvor
70 g selleri i fina bitar
8 dl krossade tomater
3 msk mango chutney
0.5 st buljongtärning
Salt
Peppar
4 st kokta ägg
2 dl ris
2 dl naturell yoghurt
1 st banan i skivor
150 g gurka i tärningar
2 st tomater i tärningar
Instruktioner
- Fräs all lök i olja i en stekgryta.
- Tillsätt curryn som får fräsa med i någon minut.
- Tillsätt squash, champinjoner, blekselleri, tomater, mango chutney och buljongtärning.
- Låt koka i 15 minuter.
- Salta och peppra.
- Servera med ägg, ris, yoghurt, banan, gurka och tomater.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Vegetarisk mat
Som Margareta nämner finns det många anledningar att äta vegetarisk...
Indonesisk matlagning
Indonesier är förtjusta i maträtter med kycklig, höns, gris, ris och r...
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...