Ägg- och baconmuffins variant2

Serverar: 12 portioner

Tid: 40 minuter

Denna är lite matigare och roligare!

Ingredienser

  • 10 st ägg
  • 1 burk champinjoner
  • 1 paket bacon
  • 2 tomater
  • 1 paprika
  • 2 dl riven ost
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 krm tabasco
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Börja med att hacka alla grönsaker till små fina bitar. Skiva/klipp sedan baconen. Häll i äggen i en ganska stor skål och blanda sedan i grönsakerna och baconen.
    2. Rör om så att det blir en fin smet. Tillsätt den rivna osten. Rör om. Tillsätt sedan vispgrädden och kryddor/tabasco. Rör om.
    3. Häll sedan ner smeten i muffinsformar. Ett tips är att använda sig av en muffinsplåt att placera pappersformarna i då smeten lätt kan rinna över.
    4. Sätt in i ugnen på 175 grader i 20-25 minuter. Färdiga att servera eller frysa in.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben