Ägg röra

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

gott tillbehör till tex rökt fisk

Ingredienser

  • 8 ägg
  • 1 dl grädde
  • 0,5 tsk salt
  • 25 g smör
  • finhackad persilje eller dill
  • Instruktioner

    1. Vispa samman ägg, grädde och salt.
    2. Smält fettet i en kastull med svag värme. Häll i äggmassan och rör om tills äggmassan stelnat. Är värmen för stark blir äggröran grynig.
    3. Strö rikligt med persilja eller dill över.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pastasallad
    Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...

    Baka muffins- trendigt och enkelt
    Vi bakar inte längre sju sorters kakor och har kaffekalas. Istället...

    Glass, parfait, sorbet...
    ...ja, vad är vad egentligen? Här kommer all information du behöver...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben