Älgfärsbiff med leversmak

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Ett recept som jag har gjort om så det skulle passa mig..... Levern som jag använde var en "korv" färdigmald lever i frysdisken.

Ingredienser

  • 500 g älgfärs
  • 300 g mald lever
  • 5 st kokta potatisar
  • 1 rågad tsk salt
  • 1 tsk timjan
  • Allroundkrydda
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Mal eller riv potatisen. Blanda ihop färsen, levern och potatisen. Smaksätt med kryddorna.
    2. Forma som biffar och stek i stekpanna. Är man osäker på smaken så gör ett stekprov.
    3. Servera med gräddsås, mandelpotatis och lingonsylt.

    Liknande recept

    3.5
    50 min
    4
    2

    Kommentarer (1)

    Goteborgaren 28 augusti 2010

    Hej detta verkar bli en bra kombination. Det skall jag testa nästa gång jag gör älgfärsbiffar. Har ju älglever i frysen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben