Äppelsallad med persikor och kondenserad mjölk

Serverar: 6-8 portioner

Sötsyrlig mexikansk dessert. Desserten är jättegod och för oss lite annorlunda sallad med mycket sötma.

Ingredienser

  • 6 stora äpplen, gärna Ingrid Marie
  • 1 stor burk konserverade persikor, ca 450 g
  • ½ dl filmjölk
  • Ca 300 g kondenserad mjölk
  • ½ dl russin
  • ½ dl hackade nötter, t ex hasselnötter
  • Instruktioner

    1. Skala äpplena och skär dem i ganska stora tärningar. Häll av spadet och skär persikorna i tärningar.
    2. Lägg äpplen och persikor i en skål. Rör ner filmjölk och kondenserad mjölk och blanda.
    3. Strö russin och hackade nötter ovanpå. Ställ salladen kallt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben