Äpple och aprikossallad

Serverar: 4 portioner

Smakar bra tillsammans med kassler och annat rökt kött eller fisk.

Ingredienser

  • 2 äpplen
  • 2 salladslökar
  • 75 g torkade aprikoser
  • 30 g rostade solros-, pumpa- eller pinjekärnor
  • 1/2 huvud grönsallad
  • Dressing
  • 2 1/2 msk Culinary Syrup med karamellsmak
  • 3 msk citronsaft
  • 1/2 dl hackad persilja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda samman ingredienserna till dressingen.
    2. Rosta kärnorna i en torr stekpanna.
    3. Skölj lök, sallad och äpplen och skär i bitar. Blanda i en skål tillsammans med dressingen. Strö över kärnorna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben