Äpple- och nektarinkaka med mascarpone
Serverar:
1 portioner
Bjud på en krämigt snabb kaka med mascarpone, äpplen och nektariner.
Ingredienser
4 ägg
3 dl socker
5½ dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
100 g smör
4 äpplen
4 nektariner
250 g mascarponeost
4 msk råsocker
Servering
Vaniljsås
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ägg och socker. Rör sedan ner mjöl och bakpulver. Smält smör och blanda detta i äggsmeten. Smörj en långpanna 30x40 cm och bred ut smeten.
Tag bort kärnor i äpple och nektarin, skär i tunna klyftor. Stick ned klyftorna i smeten och klicka över mascarpone på frukten. Strö över råsocker.
Grädda 20 minuter. Låt svalna före servering. Servera med vaniljsås.
Liknande recept
Jordgubbspaj med mascarpone
4.8
1
3
Banan-choklad cupcakes med mascarpone
5
25 min
10
1
Mjuk pepparkaka med mascarpone och messmörskräm
Papaya eller Mango med mascarpone och lime
4
1
Lammfärsbiffar Mascarpone
5
30 min
4
1
Brownies med mascarpone
5
1 h
1
Äpple- och hallongott
30 min
2
Körsbärskräm med Mascarpone
6
Äpple- och pepparrrotscreme
15 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!