Serverar: 6 portioner
Tid: 30 minuter
Evas snabba äpplemos
Koka äppelbitarna till mos, inte för häftigt. Rör i grytan ganska ofta så det inte bränner. Ta upp kanelstängerna. Kör i mixerstaven till du fått de önskade grovheten på moset. Blanda ner sockret, lite i taget smaka av. Gör ett uppkok, lägg ner konserveringsmedlen, rör ordentligt. Häll genast på rena varma burkar. Håller hela vintern om det står svalt och gärna mörkt.
Mycket gott blev detta!! Mitt första äpplemos kok! =) Tack!
Mycket gott blev detta!! Mitt första äpplemos kok! =) Tack!
Hej Va kul att du att du tyckte moset va bra. Ska snart börja göra eget igen. MVH EVA
Ditt recept verkar jättebra, tänkte ge mig på det ikväll när barnen somnat. Skalar du äpplena eller låter du det vara kvar?