Agnetas matjessill

Serverar: 2 portioner

Ett gammalt, men gott och mycket enkelt sommarrecept.

Ingredienser

  • 1 brk matjessill
  • 1 hackad rödlök
  • 2 hårdkokta hackade ägg
  • 2 tomater
  • Sås
  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk senap
  • Hackad dill
  • Hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Blanda ägghacket med den hackade rödlöken. Lägg det i ett uppläggningsfat med lite högre kanter. Lägg matjessill i bitar över.
    2. Vispa grädden, blanda i majonnäs, senap och hackade örter. Bred ut såsen över matjessillen.
    3. Dekorera med tomatskivor.
    4. Servera kokt potatis till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben