Agnetas matjessill
Serverar:
2 portioner
Ett gammalt, men gott och mycket enkelt sommarrecept.
Ingredienser
1 brk matjessill
1 hackad rödlök
2 hårdkokta hackade ägg
2 tomater
Sås
1 1/2 dl vispgrädde
1 dl majonnäs
1 msk senap
Hackad dill
Hackad persilja
Instruktioner
Blanda ägghacket med den hackade rödlöken. Lägg det i ett uppläggningsfat med lite högre kanter. Lägg matjessill i bitar över.
Vispa grädden, blanda i majonnäs, senap och hackade örter. Bred ut såsen över matjessillen.
Dekorera med tomatskivor.
Servera kokt potatis till.
Liknande recept
Hovmästarmarinerad matjessill
4
2-4
1
Citronmarinerad matjessill
2-4
Matjessill i gott sällskap
4
Midsommartallrik med matjessill
4
Matjessill med gremolata
30 min
10
Torsk på grill med smak av matjessill
30 min
4
Agnetas baconlåda
1.7
45 min
4
1
Matjessill i kaviarsås
4-6
Våfflor med matjessill
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!