Ajvar med bönor
Använd som pålägg till en god vitt bröd
Ingredienser
2 dl vita bönor
2 dl ajvar
1 krm grönsaksbuljong
1 lagerblad
1 finhackad lök
1 l vatten
1 krm salt
Instruktioner
Skölj bönorna i kallt vatten. Blötlägg dem i dubbel mängd vatten i ca 10 timmar.
Lägg bönorna i en kastrull. Tillsätt vatten, salt, grönsaksbuljong, lagerblad, och lök.
Koka under lock på svag värme ung. 50 minuter.
Häll av spadet, spola i kallt vatten, kyl ner och blanda med ajvar.
Liknande recept
Kyckling med bönor och tomat
4
45 min
4
2
Biff med brysselkål och bönor
2
Kyckling med couscous, vita bönor och wokgrönsaker
35 min
2
Kassler med grönsaker och bönor i ugn
4.7
45 min
4
1
Grekisk sallad med blandade bönor
5
4
1
Gratäng med bönor och tomat
40 min
4
Kyckling i ajvar relish med sockerärtor och bacon
30 min
4
Gryta med bönor och korv
4.4
30 min
4
10
Gratinerad kassler med ajvar
4
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!