Man kan låta köttet marinera några timmar i såsblandningen innan tillagningen i ugn.
Ingredienser
4 skivor à 100-150 g benfri karré
1 burk skivad ananas (nettovikt 140 g)
2 msk (kinesisk) soja
1/2 dl madeira
1 tsk brun farin
1 dl crème fraîche
2 msk maizenaredning
Att äta till
Pressad potatis
Kokt purjolök
Kokt broccoli
En god rätt som sköter sig själv i lergrytan. Jag tog mer cremé fraiché och en skvätt äpplejuice för mer sås, och lade i 2 morötter i slantar. Köttet behöver också salt och peppar. Fyra stjärnor blir det för den väldigt goda såsen! Detta kommer jag att göra fler gånger. Tack för receptet! Hälsningar Smulpajen
Tack än en gång för ett gott recept. Nu börjar man bli bortskämd med god mat *ler* Ska låta köttet marinera lite längre nästa gång så att det smakar lite mer, men i det stora hela.... helt suveränt Trevlig helg