Anders fina lördagsfisk

Serverar: 4 portioner

Mycket god bjudrätt med fiskfilé, hollandaisesås, champinjoner och räkor.

Ingredienser

  • 800 g fiskfilé av valfri sort (jag använde pangasius)
  • Salt
  • Peppar
  • 1 dl vitt vin (jag använde matlagningsvin, fiskbuljong går lika bra)
  • 3 pkt Knorr färdig hollandaisesås á 220 ml
  • 500 g små färska champinjoner
  • Smör till stekning av champinjonerna
  • 600 g frysta haricots verts
  • 200 g skalade räkor
  • Instruktioner

    1. Tina fisken om den är fryst. Sätt ugnen på 200º. Krydda fisken med salt och peppar. Rulla ihop fiskfiléerna till rullader och lägg dem i en ugnsform. Häll över vinet/fiskbuljongen. Täck med aluminiumfolie.
    2. Sätt in formen i ugnen ca 10-15 minuter, kolla så att fisken är klar.
    3. Ansa under tiden champinjonerna och dela dem om de är stora. Bryn dem i smöret och krydda lite. Koka haricots verts enl anvisning på förpackningen. Värm såsen enl anvisning på förpackningen.
    4. Lägg fisken i en form och häll såsen över. Lägg champinjonerna och räkorna över som dekoration. Servara med haricots verts och pressad potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    ChocolatePudding 23 september 2009

    Precis så jag smaskat i mig av detta goda recept! Tack för de! =) Va mycket uppskattat och det tog inte mycket av min tid att tillaga det heller! Vinet gjorde mycket. Så tack igen för ett super recept!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben