Anitas kaviarströmming

Serverar: 4 portioner

Denna rätten är himmelskt god när den är nylagad och varm, dels kan man ha den som nattamat i evighet för den är som gräddtårta - blir bara godare ju längre den får stå.

Ingredienser

  • 600 g rensad strömming
  • 1 liten tub (100 ) kaviar
  • 1 dl grädde
  • 1 knippa dill (hackad)
  • 1 msk ströbröd
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader och smörj en ugnssäker form. Lägg en klick kaviar på köttsidan av varje strömming och bred ut den. Rulla strömmingarna och lägg dem i formen. Blanda grädde, dill och salt och häll över det. Strö över ströbrödet. Grädda i ca 20 min.
    2. Mums, mums!!!!!!!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben