Anitas special

En härlig "långpannerätt" som verkligen smakar mer än den kostar och som kan göras till nästan hur många som helst

Ingredienser

  • Vitt skivat formbröd
  • Smör
  • Skivad herrgårdsost
  • 1-2 dl finklippt dill
  • 1 burk salladskrabba
  • Gratinering
  • 4-5 äggvitor
  • 1/2 tub majonäs
  • Instruktioner

    1. Täck botten i en långpanna med smörat, skivat vitt bröd. Var noga att täcka brödet med, först ett lager skivad ost, sedan dill, krabba, dill igen och sist skivad ost. Hit går rätten att förbereda.
    2. Sätt ugnen på 250 grader. Vispa äggvitorna hårt och blanda försiktigt i majonäsen. Bred detta över rätten i långpannan och gratinera i mitten av ugnen tills ytan fått fin färg och rätten är genomvarm, ca 15 minuter. Servera gärna med grönsallad och öl eller ett glas vitt vin.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben