Annelies räkröra

Serverar: 6-8 portioner

Denna gör jag som förrätt, smakar underbart.

Ingredienser

  • 500 g skalade räkor
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 msk majonnäs
  • 1 msk chilisås
  • 2 kokta ägg
  • 1 msk hackad dill
  • Citron
  • Gurka
  • Instruktioner

    1. Blanda majonnäs, crème fraiche, chilisås och dill. Smaka av. Rör ner dom skalade räkorna. Hacka äggen och vänd försiktigt ner dom.
    2. Vill man göra den extra fin blanda i kräftstjärtar och skagenröra.
    3. Rosta brödet, bred på smör och lägg på röran. Dekorera med citronskiva, några räkor, gurkskivor och dillkvist.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    Pirkko 21 februari 2009

    Den här var god förrätt.

    annsiii 20 maj 2010

    Gott, jag skippade dillen och tog lite peppar istället, men det smakade utmärkt ändå :)

    flabban 18 september 2011

    Mycket god. Jag använde röran i en smörgåstårta, blev mycket gott. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben