Annorlunda vitlökssmör

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 5 minuter

Vi kom på att göra detta när vi hade lite mjukost kvar och ingen ville ha den just då.Man gör hur stor eller liten sats beroende på hur många man är.Detta är jätte gott till både fisk och kött.

Ingredienser

  • 3 msk smör eller bregott (rumsvarmt)
  • 1 1/2 - 2 msk mjukost (räkost helst)
  • 2 - 3 vitlökar beroende på styrka
  • sv. peppar
  • ev lite salt
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser i en skål,blanda väl. Låt stå i kyl en stund innan servering. Går alldeles utmärkt att sätta i portionsburkar och frysa in.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    malin_suom 20 augusti 2009

    Riktigt gott!! Gjorde det dock på skinkost, för vi skulle grilla kött. Blev jätte bra..

    smul_mia 23 augusti 2009

    Tack! Man kan den mjukost som man gillar eller tycker passar bäst till det man ska äta. akul att ni gillade det. ////Yvonne

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben