Antipasti - oliv & paprika

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 2 st röda paprikor i bitar
  • 1 st liten burk svarta oliver
  • 1 st mellanstor burk kapris
  • 2 st vitlök
  • 6 - 8 skivor vitt bröd bondbröd eller baguette
  • Olivolja
  • Provaloneost (en italiensk ost)
  • Instruktioner

    1. Stek paprika i rikligt med olivolja så att paprikan blir lite mjuk. Pressa i vitlök. Lägg i oliver och kapris, utan vätska. Låt steka ihop.
    2. Lägg i brödet skurna i bitar. När brödet sugit åt sig av olivoljan är det bara att hyvla över ost, och rätten är klar att servera på assietter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tapas
    Tapas är Spaniens svar på italienarnas antipasti, men man äter ofta ta...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben