Apelsin och chokladdröm

Serverar: 10-12 portioner

Tid: 4 timmar

Godis Nästan bara chokladen med härligt goda med fin smak av rom och apelsin.

Ingredienser

  • 100 g hackad mörk choklad
  • 2 msk crème fraiche 34 %
  • 1½ msk rom
  • Garnering
  • Ca 75g mörk choklad med apelsinsmak strimlat apelsinskal
  • Instruktioner

    1. Smält chokladen över vattenbad. Rör ner crème fraiche och rom.
    2. Lägg en bit plastfolie i en liten skål och skrapa ner chokladmassan. Ställ kallt några timmar.
    3. Ta upp små bitar med en sked och rulla dem snabbt med händerna. De kan vara ojämna med utan ”vassa” kanter.
    4. Garneringen Låt stå kallt medan du smälter lite choklad, nu med apelsinsmak. Doppa och lägg över bakpapper. Toppa med apelsinskal. Förvara svalt men servera dem rumstempereade.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben