Apelsin- och löksallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Jättegod sommarsallad, smakar mycket friskt. Passar både till kött och fisk. Jag brukar kombinera den med receptet för "krämig sommarpasta".

Ingredienser

  • 4 apelsiner
  • 1 rödlök
  • 2 vitlöksklyftor
  • Olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Några myntablad
  • Instruktioner

    Skala apelsinerna och skär dem i skivor. Lägg skivorna på ett fat eller tallrik. Droppa olivolja efter egen smak över skivorna Mal lite salt och peppar över över skivorna Skala och hacka rödlöken Skala och skiva vitlöken tunt Sprid ut löken över skivorna Strimla myntablad och dekorera med över lök och apelsiner.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben