Apelsin- och rosmarinlax

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Spännande smak, enkelt och snabbt att tillaga

Ingredienser

  • 4 bitar skinn, benfri laxfile´ ca 500 g
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk rosmarin
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk konc. JO apelsinjuice
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 * Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Krydda med peppar, salt och rosmarin. Blanda grädde och apelsinjuice. Häll det över laxen. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Servera med grönsaker och pressad potatis.(eller ris)

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Emmamagdalena 13 januari 2011

    Super god och hur lätt som hälst att göra. Detta recept kommer att vara ett stående inslag i mitt hem. Hälsninghar Emmamagdalena

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben