Apetinaostfyllda strömmingsflundror
Serverar:
4 portioner
Strömming och fetaost = gott
Ingredienser
600 g strömmingsfilé
1 rödlök
100 g Apetina fetaost
1 dl crème fraiche
1 dl ströbröd + rågmjöl
1½ tsk salt
Smör
Instruktioner
Skölj fisken. Lägg ut hälften av filéerna på ett skärbräde med köttsidan upp.
Skala och hacka löken. Mosa osten och blanda med crème fraiche och lök.
Lägg oströran på hälften av filérna och lägg de andra filéerna ovanpå. Panera flundrorna i ströbröd blandat med mjöl och salt.
Stek i smör 3-4 min. per sida. Servera med kokt potatis, tomater och oliver.
Flundrorna kan fyllas och paneras i förväg.
Liknande recept
Dillfyllda strömmingsflundror och potatismos med fänkål
2
Strömmingsflundra
4
Strömmingsflundra med gravad lax
2
Stekt strömmingsflundra med potatismos
4
4
1
Strömmingsflundra med morotsmos och chutney
20 min
4
Vitlöksströmming
12 h 30 min
4-6
Gräslöksströmming
12 h 15 min
4-6
Stekt strömming med morotsmos
40 min
2
Operaströmming
3 h 30 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!