Apetinaostfyllda strömmingsflundror

Serverar: 4 portioner

Strömming och fetaost = gott

Ingredienser

  • 600 g strömmingsfilé
  • 1 rödlök
  • 100 g Apetina fetaost
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl ströbröd + rågmjöl
  • 1½ tsk salt
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Skölj fisken. Lägg ut hälften av filéerna på ett skärbräde med köttsidan upp.
    2. Skala och hacka löken. Mosa osten och blanda med crème fraiche och lök.
    3. Lägg oströran på hälften av filérna och lägg de andra filéerna ovanpå. Panera flundrorna i ströbröd blandat med mjöl och salt.
    4. Stek i smör 3-4 min. per sida. Servera med kokt potatis, tomater och oliver.
    5. Flundrorna kan fyllas och paneras i förväg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben