Åsas Persikopaj

Serverar: 4-6 portioner

Den enklaste av alla enkla..... Havrefras och persikor - MUMS!

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 100 g smör
  • 2 dl socker
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl (drygt) havregryn
  • Fyllning
  • 1 stor burk konserverade persikor
  • Instruktioner

    1. Skiva persikorna och lägg dem i en ungsfast form. Blanda ingredienserna till en smuldeg som läggs ovanpå och grädda i 175 - 200 grader tills pajen är gyllenbrun, ca 20 minuter.
    2. Servera med vaniljsås eller vaniljglass
    3. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lennali 13 maj 2008

    Underbar god paj, brukar göra den i stugan på sommaren, härligt gott med persikor och smuldegen som jag tycker ger en smak av knäck. Du får mitt betyg för den är som sagt var enormt god.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben