Asiatisk kycklingsoppa med nudlar

Serverar: 4 portioner

Snabbt och enkelt!

Ingredienser

  • 12 dl hönsbuljong
  • 2 kycklingfileer
  • 6 salladslökar
  • 1 röd paprika
  • 100 g risnudlar
  • ca 2 vitlöksklyftor
  • 1/2 dl japansk soja
  • ev salt och peppar
  • Instruktioner

    Koka upp hönsbuljongen. Strimla kycklingfileerna och lägg dem i den kokande buljongen. Låt småkoka i ca 5 min. Skär salladslökarna i sneda bitar och hacka paprikan. Blanda i soppan. Lägg i risnudlarna. Låt koka 5 min. Pressa och tillsätt vitlöken och smaka av med sojan. Äts gärna med sprödvarmt bröd eller ostgratinerade smörgåsar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben