Avocado bagge

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

rolig förrätt enkelt dessutom

Ingredienser

  • 2 st mogna avokados
  • 150 g gräddädelost eller blåmögelost
  • 40 st räkor
  • 1 st citron eller lime
  • 1 burk stenbitsrom svart och orange
  • 1 ask körsbärstomater
  • 1 knippe rucolasallad
  • 1 st gurka
  • 1 limpa rostbröd
  • Instruktioner

    1. Dela avokadona på mitten. Ta bort nöten och gräv ur fruktköttet.
    2. Mosa avokadon och smula ner osten. Blanda tills man har en kräm med lite ostklumpar. Kläm en halv citron och blanda ner. Gör en enkel sallad av tomater, rucola och gurkan.
    3. Lägg upp avokadokrämen på en tallrik med räkor och några klickar rom. Servera med rostat bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Judas 26 juli 2009

    Nu har jag testat den och den smakar helt ok.......... en rolig grej för den är skoj att se på tallriken

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben