Backontoppad kycklingfile

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 4-5 kycklingfileer
  • salt och peppar
  • SÅS
  • 5 dl creme fraishe
  • 1 tärning hönsbuljong
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk fransk senap
  • 2 msk kinesisk soja
  • GARNERING
  • 1 pkt bacon i småbitar
  • 1 liten knippa persilja
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    Tina filéerna, salta och peppra. Lägg i en ugnsäker form. Koka ihop ingredienserna till såsen och häll över kycklingen. Stek baconbitarna knapriga, fördela över kycklingen och avsluta med persilja och riven ost. Gratinera 40-45 minuter i 175 grader.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben