Baconinlindad fläskfile med rosépepparsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Detta är ett av mina favoritrecept som jag fått av min fd svägerska som gillar att laga mat.

Ingredienser

  • 1 fläskfilé
  • 1 pkt bacon
  • Vitlöksklyftor
  • 2 buljongtärningar
  • 1/3 burk rosépeppar
  • 1 burk crème fraiche
  • Instruktioner

    1. Putsa fläskfilén, skär ett snitt och lägg i pressad vitlök. Linda baconet runt om. Grilla den hel på grillen. (Alternativt skiva fläskfilen, linda varje skiva med bacon och stek på stekjärnet. )
    2. Koka upp 5 dl vatten och lägg i två buljongtärningar. Häll i crème fraichen. Stöt rosepepparn i mortel och häll i såsen. Red med maizena.
    3. Servera med ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben