Baconinlindade kycklingfiléer

Serverar: 1 portioner

Tid: 45 minuter

Servera med sallad och potatisgratäng.

Ingredienser

  • 1 kycklingfilé per person
  • 3 skivor bacon per kycklingfilé
  • Ev. salt
  • Vitpeppar
  • Italiensk salladskrydda
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Krydda kycklingfiléen efter tycke med peppar, italiensk salladskrydda samt ev. salt (bacon ger sälta). Linda in kycklingen i bacon så att den täcks så mycket som möjligt. Lägg kycklingen i en ugnsform och tillaga i ugn tills kycklingen är färdig och baconet fått fin färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    misv0007 14 oktober 2008

    Jättegott och bra som bjudrätt.. men jag brukar servera med ris och olika såser till (varm tomatsås, vitlöksdressing och thaisås).

    Lena 1 januari 2010

    Tusen tack för ett enkelt och mycket gott recept. Av oss så blir det en klar femma och de innebär att vi kommer at göra denna fler gånger.. Mvh Lena

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben