Baconlindad portabella med ädelost och tomat

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En smakrik förrätt eller tillbehör till grillat.

Ingredienser

  • 4 portabella
  • 140 g kvibille ädelost
  • 2 paket bacon
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 4 st skivor bifftomat
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader övervärme.
    2. Tag ur roten från svampen och fördela osten i de 4 svamparna. Lägg en skiva tomat i var svamp. Salta och peppra men tänk på att både osten och baconet har mycket sälta. Linda bacon runt svamparna se till att få ändan av baconskivan så den hamnar på undersidan.
    3. Hetta upp en panna och stek med ändan neråt i ett par minuter, gratinera klart i ugn tills baconet har fått en fin färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben