Serverar: 4-6 portioner
Tid: 30 minuter
Jättegod förrätt eller som tillbehör.
1. Ta bort foten från champinjonerna. 2. Fyll varje champinjon med blåmögelost (el. annan valfri ost). 3. Halvera baconbitarna och linda varje champinjon med bacon som du fäster med en tandpetare el.dyl. 4. Grilla de baconlindade champinjonerna el. stek dem i ugn tills baconet är färdigstekt. (Tips! Börja med att grilla dem med ovansidan neråt och vänd dem sen så inte osten hinner börja rinna ut.)
Hej, har nu provat dina champinjoner. Underbart goda kommer att göra de flera gånger. Något att satsa på!!!!!!!! SUPER GODA.
Det här var verkligen gott! Jag förstekte champinjonerna lite först i stekpanna, Lika goda varma som kalla!
Supergoda som tillbehör och annars också jag grillade champinjonerna //Tack för ett bra recept Mvh ThomasP
stekte i ugn och det blev inte alls bra. smakade mest rinnig ost :/