Fisken kan förberedas i god tid för att stekas strax före serveringen. Moset smakar däremot godast om det är nylagat.
Ingredienser
600 g gösfilé eller annan vit filé
280 g bacon eller pancetta
1 dl dill, hackad
1 dl gräslök, hackad
1 citron, rivet skal
0,5 tsk salt
2 krm nymald svartpeppar
Potatismos
800 g mandelpotatis eller annan potatis
1 dl vitt vin
1 dl lätt crème fraiche
50 g riven ost, gärna grevé
25 g smör
0,5 tsk salt
1 krm nymald svartpeppar
Tillbehör
1 stor rödlök
200 g sockerärter, frysta
1 msk smör
2 krm salt
Ev några droppar Crema di Balsamico
Hej Nu har jag provat ännu ett av dina recept. Fast detta recept hade jag själv innan. Men jag vill ändå kommentera det. Så kanske fler prövar. Jättegott och enkelt att göra. Fast jag gillar inte gös så jag byter den mot annan vit fast fisk t ex spättafile, eller havskatt och idag prövade jag med uer. 4 i betyg får den här rätten i alla fall. Mvh pia
otroligt gott mmmmmm