Serverar: 4 portioner
Önskar ni en rätt som är supergod, testa denna!
Tina fileerna, salta och peppra. Lägg i en ugnsäker forn. Koka ihop ingredienserna till såsen och häll över kycklingen. Stek baconbitarna knapriga. Fördela över kycklingen och avsluta med persilja och riven ost. Gratinera i mitten av ugnen ca 35-45 min i 175 ¤
För salt och för tjock sås, trots att jag hällde i en skvätt vatten. Fick späda med mjölk efteråt för att få den tunnare och mindre salt.
God vardagsmat, tyckte att något saknades när jag provsmakade såsen, tillsatte ca 2 msk Thai Sweet chilisås och det gjorde susen. Toppade även gratängen med smulat hårt bröd.
Hoppa över saltet och halvera soyan och buljongen. Det är bättre att salta efteråt. Lättlagat och gott
Hoppa över saltet och halvera soyan och buljongen. Det är bättre att salta efteråt. Lättlagat och gott