Bärsås
Serverar:
4 portioner
En god bärsås att servera till glass.
Ingredienser
250 g färska bär, t ex: hallon, björnbär eller jordgubbar
Ca 3 msk florsocker
Instruktioner
Passera hallonen och björnbären genom en sil, hjälp till med baksidan av en sked.
Använder du jordgubbar eller andra bär utan frön kan de mixas eller mosas.
Söta det släta bärmoset med florsocker.
Liknande recept
Kesokaka med saffran och bärsås
4
50 min
6-8
3
Mascarponekräm med bärsås
5
4
1
Frukt/bärsås med mascarponekräm
4
Bärsås med anissmak
Kronans kaka med svartvinbärssås
5
12
Knäckchoklad cheesecake
3
8
1
Holländsk rispudding
4
Sufflé à la Norge
6
Osttårta utan ugn
6-8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!