Bakad potatis med ansjovis

Serverar: 4 portioner

God röra till den bakade potatisen.

Ingredienser

  • 4-8 jämnstora bakpotatisar
  • Sås
  • 3 dl gräddfil
  • 1 msk fransk senap
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 2 msk hackad kapris
  • 2 msk finhackad gräslök
  • 2 msk finhackad rödlök
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 ask ansjovisfiléer, 125 g
  • Instruktioner

    1. Ugn 200º.
    2. Beräkna 1-2 potatisar per portion beroende på storlek.
    3. Borsta potatisarna väl och stick hål i varje potatis med en grov sticka så att de inte exploderar under bakningen. Medelstora potatisar blir färdiga på cirka 45 minuter medan större tar cirka en timme.
    4. Under tiden potatisen bakas kan du göra fyllningen. Blanda gräddfil, senap, peppar, kapris och lök. Rör därefter försiktigt ner hackade ägg och ansjovis klippt i mindre bitar. Servera med en blandad grönsallad med oliver.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben