Super enkelt.. passar lika bra till vardag som till kalas.. O röran som kanske blir över.. kan man ha som pålägg dagen efter.
Ingredienser
2 bakade potatisar
1 halv finhackad röd lök
1 halv finhackad röd paprika
1 halvt finhackat äpple
2 grillade fintärnade kyckling fileer
ca 3 dl turkisk yoghurt
1 tsk curry
Salt
Peppar
Instruktioner
Grilla två kycklingfileer, krydda gärna med grillkrydda på dem, ca 20 min i 225 graders ugn, vänd på fileerna efter halva tiden.
Sätt in gaffelpickad potatis i ugnen o höj till 250 grader, baka dem i ca en timme.
Under tiden de är i ugnen så finhacka allt som ska hackas o lägg i en bunke. Blanda med yoghurten o krydda, låt dra tills potatisen är klar.
Lägg potatisen på en tallrik, kryssa o pressa isär, salta lite o ev en klick smör.
Häll på kyckling röran.