Bakad potatis med currykyckling

Serverar: 2 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Super enkelt.. passar lika bra till vardag som till kalas.. O röran som kanske blir över.. kan man ha som pålägg dagen efter.

Ingredienser

  • 2 bakade potatisar
  • 1 halv finhackad röd lök
  • 1 halv finhackad röd paprika
  • 1 halvt finhackat äpple
  • 2 grillade fintärnade kyckling fileer
  • ca 3 dl turkisk yoghurt
  • 1 tsk curry
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Grilla två kycklingfileer, krydda gärna med grillkrydda på dem, ca 20 min i 225 graders ugn, vänd på fileerna efter halva tiden.
    2. Sätt in gaffelpickad potatis i ugnen o höj till 250 grader, baka dem i ca en timme. Under tiden de är i ugnen så finhacka allt som ska hackas o lägg i en bunke. Blanda med yoghurten o krydda, låt dra tills potatisen är klar. Lägg potatisen på en tallrik, kryssa o pressa isär, salta lite o ev en klick smör. Häll på kyckling röran.
    3. Smaklig måltid

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben