Bakad potatis med lax- och romröra

Serverar: 1 portioner

Räknat ut enl. viktväktarna.

Ingredienser

  • 180 g potatis, bakpotatis
  • 30 g Keso
  • 2 tsk Lättmajonnäs
  • 30 g rökt lax, strimlad
  • 15 g stenbitsrom
  • 2 tsk gul lökm finhackad
  • 1 tsk dill finhackad
  • Instruktioner

    1. Borsta potatisen, torka den och stick på några ställen med en grov nål. Baka potatisen i mikrovågsugn 8-10 minuter.
    2. Kläm försiktigt på potatisen, när den är mjuk är den färdig. Blanda keso, majonnäs, lax, rom, lök och dill. Skär ett kryss i den heta potatisen. Kläm försiktigt så att den öppnar sig.
    3. Fyll med laxröran. Servera med en riklig blandad sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Guldlocken 2 oktober 2009

    låter supergott.. undrar dock hur många points?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben