Bakad potatis med pepparrotssås och rostbiff

Serverar: 2 portioner

Njut av denna rätten till helgens kvällsmys...

Ingredienser

  • 2 bakpotatisar
  • Pepparrotssås
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk riven pepparrot
  • Salt
  • Peppar
  • 1 dl gröna ärter, frysta och tinade
  • Servera med
  • 2 salladslökar
  • 1 tomat
  • 1 liten klyfta isbergssallad
  • 100 g skivad rostbiff
  • Instruktioner

    1. Nagga potatisen och baka på full effekt i mikron i 15 min.
    2. Blanda crème fraiche, gräddfil och pepparrot och smaka av med salt och peppar. rör i ärter.
    3. Strimla salladslöken och tärna tomaterna. Strimla salladen. Servera potatisen med grönsaker, sås och rostbiff.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben