Bakad potatis med räkfyllning

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Åh vad gott

Ingredienser

  • 250 g skalade räkor
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 dl gröna ärtor
  • 2 msk majonäs
  • 2 dl créme fraiche
  • 3 msk finhackad gräslök
  • Citronpeppar
  • Salt
  • 1 burk röd stenbitsrom
  • Dill
  • Sallad
  • Instruktioner

    1. Sätt in potatisarna på galler i mitten av ugnen på 250 grader. Skär ett kryss i varje potatis. Stick en gaffel i potatisarna efter ca 1 tim och känn efter om de är mjuka, om inte låt dem vara kvar i ugnen tills de har blivit mjuka.
    2. När potatisarna är klara lindar ni in dem i folie och trycker i krysset så att innanmätet kommer upp hacka försiktigt och rör samman, fyll potatisarna, garnera med rom, 1 räka och dill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben