Bakad potatis med rökta musslor

Serverar: 4 portioner

Gott för musselälskare.

Ingredienser

  • 1 burk rökta musslor i olja
  • ½ dl finskuren selleri
  • 1 dl kefir
  • ½ dl lättmajonäs
  • ½ tsk franska örter
  • 4 st bakpotatis
  • Instruktioner

    1. Sätt in potatisen i micron i 10 minuter. Sen in i ugnen på 220 grader i 30 minuter. Kryssa potatisen och öppna den lite.
    2. Blanda selleri, kefir, majonäs och örterna. Lägg blandningen i potatisen och toppa med de rökta musslorna. Det går att blanda ner musslorna i blandningen om man vill.
    3. Tips: Denna röran passar även till en skaldjurstårta eller rulle.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Mobbaren91 10 juni 2008

    Gott asså

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben