Bakad potatis med salami och fetaost

Serverar: 4 portioner

Bakad potatis, fredagsmat ska vara snabb, enkel och lätt att äta framför tv:n.

Ingredienser

  • 400 g potatis
  • 50 g tärnad italiensk salami
  • 1 st paprika i små bitar
  • 8 st gröna oliver i ringar
  • 50 g fetaost
  • 8 kvistar timjan färsk
  • Instruktioner

    1. Ugn 225 grader.
    2. Skrubba och halvera potatisen.
    3. Lägg potatisen med snittytan upp i en ugnsfast form. Baka potatisen i 30 minuter i ugnen.
    4. Gör under tiden i ordning fyllningen. Lägg salami, paprika, oliver och smulad fetaost ovanpå potatisen.
    5. Stek potatisen i ugnen i ytterligare 10-15 minuter. Garnera med färsk timjan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben