Bakad potatis med skinkröra

Serverar: 4 portioner

Kcal/portion: 266 GI: 122

Ingredienser

  • 4 bakpotatisar
  • 1 liten rödlök
  • 1 äpple
  • 100 g rökt skinka, 20 tunna skivor
  • ½ knippe gräslök
  • 250 g keso
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Borsta potatisarna rena. Pricka dem med en gaffel och ugnsbaka dem tills de är mjuka, 50-60 minuter. Skala och finhacka löken, kärna ur och finhacka äpplet.
    3. Tärna den rökta skinkan och hacka gräslöken. Blanda samman alla ingredienser till fyllningen. Smaka av med salt och peppar. Sätt ett kryss i de varma potatisarna. Tryck isär dem och lägg i fyllningen.
    4. Servera gärna en sallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben