Bakad potatis med smögenröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Gott gott gott

Ingredienser

  • 4 bakpotatisar
  • 1 påse smögensås
  • 170 g skalade räkor
  • 1 burk röd caviar,80g
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 kruka dill
  • 1 citron
  • ½ huvud strimlad isbergssallad
  • Instruktioner

    1. Baka potatisen i 200 grader, ca 30-40 min. Koka upp såsen enligt beskrivingen på förpackningen. Blanda i räkor, caviar, hackat ägg och strimlad dill. Smaka av med salt och peppar.
    2. Gör ett kryss i varje potatis och tryck till. Lägg över lite strimlad sallad på varje potatis, sedan en rejäl klick av fyllningen. Dekorera med en citronskiva och lite dill

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben