Bakad potatis med tonfiskröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Picknic mat.

Ingredienser

  • Ca 100 g Tonfisk i vatten
  • 1 dl Finhackad saltgurka
  • 1 tsk Fransk senap
  • 1 dl Kesella
  • 1 dl Gräddfil
  • 1 msk Majonäs
  • 2 msk Finskuren gräslök
  • Salt
  • peppar
  • 4 Stora bakade potatisar
  • Instruktioner

    1. Skär ett kryss på dom bakade pot. Lägg dom i en form och aluminiumfolie över. In med dom i ugnet på 200 grader.
    2. Finhacka gurkan och gräslöken. Blanda senap, kesella, gräddfil, majonäsen och krydda. I med resten sedan. Låt stå i kylen medans du väntar på potatisen.
    3. När du känner att potatisen börjar bli mjuk, ta av foliet. När dom är klara, sära lite på dom och lägg en klick smör i och grillkrydda. Och på med röran.
    4. Smaklig måltid.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben