Bakad potatis med tonfiskröra

Serverar: 4 portioner

Hälsomat! Ligger bra till hands inför beachsäsongen ;-)

Ingredienser

  • 1 kg bakpotatis
  • 300 g tonfisk i vatten (1 burk = 150 g)
  • 100 g röd lök
  • 2 msk kapris
  • 1 dl smörgåsgurka
  • 2 msk senap
  • 2 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Tvätta potatisen och skär kryss med en kniv. Baka i 225 grader ca 1 timma. Tryck från sidorna så att potatisen öppnar sig.
    2. Röran: Häll av vattnet på tonfisken. Hacka lök, kapris och gurka och blanda det med tonfisk, senap, gräddfil, majonnäs, salt och peppar. Servera röran till den varma potatisen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben